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INTERPRETATIONS
FITA CONSTITUTION AND RULES

Book 2, Article 7.4.1

The questions have been raised whether archers may shoot the FITA 70
Meter Round with ends of 3 arrows and whether those results would be
valid for world records.

Response from the C&R Committee:
The C&R Committee is unanimous that according to C&R edition 2004, Book
2; article 7.4.1 the answer to both questions is yes.

C&R Committee, July 2005
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