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Book 4, article 9.3.6.1 
The Austrian Archery Federation has requested an interpretation on whether it would be 
legal to use an adjustable rear stabiliser in Field Archery.  

 

The Constitution and Rules Committee finds the question presented to be within terms of 
reference of the Technical Committee. 
 
The Constitution and Rules Committee has determined that the following interpretation 
of the Technical Committee is not contrary to the existing rules or Congress decisions. 
 

 

Response from the Technical Committee: 
It is the majority opinion of the Technical Committee that a rear stabiliser is legal in all 
divisions where stabilisers without a length restriction are legal.  
 
 
FITA Technical Committee, 31 March 2010 
Approved by the FITA C&R Committee, 7 April 2010 
 


