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Book 1 Article 2.2.7 
The Archery Association of the Netherlands has requested an interpretation regarding 
size limitations on advertising on chest guards, caps, and items other than bows and 
clothing.  
 
The Constitution and Rules Committee (“C&R”) finds the question presented to be 
within the terms of reference of C&R and that the following response is not contrary to 
the existing rules or Congress decisions.  
 

Response from the Constitution and Rules Committee: 
 
It is the unanimous opinion of C&R that Book 1, Article 2.2.7.1 is clear that the size 
limitations apply separately to each item of equipment. Article 2.2.7.1 provides that “All 
advertising referred to 2.2.6 and 2.2.7 above shall not exceed 400cm2 per item.”  
(emphasis added).   
 
Please be aware that this issue will be on the agenda on the December, 2014 Executive 
Board meeting for further consideration. 
 
 
World Archery Constitution and Rules Committee, 24 March 2014 
 
 
 
 


