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Book 4,  Article 22.4.3.1 
Archery Austria has requested an interpretation on whether the arrow rest shown below 
is allowed in the Instinctive Bow Division. 
 
The Constitution and Rules Committee (“C&R”) finds the question presented to be 
within the terms of reference of the Technical Committee after consultation with the 
Field Archery Committee. 
 
C&R has determined that the following interpretation is not contrary to the existing rules 
or Congress decisions.  
 

Response from the Technical Committee: 
 
It is the majority decision of the World Archery Technical Committee that the Instinctive 
Bow arrow rest noted in the photo below is legal in the Instinctive Bow Division. The 
arrow rest in question does not contravene Article 22.4.3.1. The rest is a soft material 
attached to the bow shelf only.  The arrow rest constitutes full compliance with Article  
22.4.3.1. 
 
 
World Archery Technical Committee, 3 September 2013 
Approved by the World Archery C&R Committee, 5 September 2013 
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