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Book 3, Article 11.1.3 
Book 4, Article 22.1.3 
 
A question was raised by Archery Canada on whether the “Whisker Biscuit” arrow rest 
is permitted in the Recurve Division (see photo attached). 
 
The Constitution and Rules Committee finds the question presented to be within terms of 
reference of the Technical Committee. The Constitution and Rules Committee has 
determined that the following Interpretation of the Technical Committee is not contrary 
to the existing rules or Congress decisions. 
 
Response from the Technical Committee: 
 
It is the majority opinion of the Technical Committee that the use of the “Whisker 
Biscuit” arrow rest is legal in the Recurve Division. The Committee sees no advantage to 
using this type of arrow rest over conventional arrow rests or feel that it can be used as an 
additional aiming device. The arrow rest must be placed within the standard arrow rest 
location, i.e. no further back than 4 cm from the pivot point of the bows riser.  
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