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Book 3, Article 11.2.5,  Book 4, Article 22.2.3 
 
Archery Great Britian has requested an interpretation as to whether the sight below is 
permitted in the Compound Bow divisions for all or any forms of World Archery 
compound competitions? 
 
The Constitution and Rules Committee (“C&R”) finds the question presented to be 
within the terms of reference of the Technical Committee. 
 
C&R has determined that the following interpretation is not contrary to the existing rules 
or Congress decisions.  
	
  
Response from the Technical Committee: 
 
It is the majority decision of the Technical Committee that the “Peep Eliminator” sight is  
legal for the Compound Division of World Archery except that, due to the possible 
ranging aspects of this design, it is not legal for use on any unmarked course where 
unmarked distances are shot, including but not limited to, unmarked field and 3D. The 
sight must also not incorporate any electric or electronic device. 

 
World Archery Technical Committee, 24  April 2013 
Approved by the World Archery C&R Committee, 24 April 2013 
 
 

 
 
 


