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Book 3, Article 21.4.1  
Book 3, Article 21.4.2  
 
A question was raised by one of the World Archery Member Associations on whether the 
level referred as a bubble is legal to be used in the Recurve and W1 Compound divisions. 
 
The Constitution and Rules Committee finds the question presented to be within the 
terms of reference of the Technical Committee. The Constitution and Rules Committee 
has determined that the following Interpretation is not contrary to the existing rules or 
Congress decisions. 
 
Response from the Technical Committee: 
It is the anonymous opinion of the Technical Committee that that a level could be used in 
the Compound divisions. However, the level is not allowed to be used in Recurve 
divisions. 
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